maanantai 6. helmikuuta 2017

Kaikki palvelut yhden soiton päässä

Huoneistomarkkinat on jo 90-luvulta lähtien ymmärtänyt tärkeiden yhteistyökumppaneiden merkityksen. Monet ovat heränneet verkostoitumiseen nyt, mutta me olemme aina tienneet, että näppärinkään välitystoimisto ei ole täydellinen ilman oikeita kavereita, pitkäaikaisia elämänkumppaneita, joihin voi luottaa ja joiden tiedämme hoitavan homman. Asunnon vaihtoon liittyy mitä erikoisempia yhteistyökumppaneita, aina perunkirjoittajasta lähtien. Syvennän nyt Kaikki yhden soiton päässä -filosofiaamme ja esittelen muutaman tärkeän kaverimme, joiden asiantuntevista palveluista myös asiakkaamme voisivat hyötyä.

Suomen Asuntokuvauksen taidonnäytteitä
Asunnot markkinoidaan valokuvilla, asiakkaat saadaan näytölle netin kuvien ja videoiden ansiosta. Huoneistomarkkinoiden hovikuvaaja on Suomen Asuntokuvaus. Yhteyshenkilömme firmassa on Niko Sieppi ja kuvat käy ottamassa Tara Jaakkola. Nikon kautta hoituvat myös asuntojen videot ja 3D-mallinnukset. Me välittäjät varailemme kuvauksia välillä hyvinkin eriskummallisina kellonaikoina, Niko vastaa aina ja sopiva aika löytyy, valloittavan joustavaa palvelua. Kuvien laatu on aina ollut erinomaista, ja jos joku ei miellytä, kohdetta kuvataan niin kauan, että kaikki hymyilevät.

Kuntotarkastajat. Sekalainen seurakunta? Nykyään alalla on tarkat standardit, mutta varsinkin ennen kartoittajia on löytynyt monen moisia. Suosittelemme mielellämme kokeneita ja hyväksi havaittuja tarkastajia. Luottokartoittajanamme on pakko mainita Jouko Hurmerinta, joka on touhunnut tarkastusten parissa noin parikymmentä vuotta. Kun Jouko on paikalla, kaikki järjestyy. Mies on rauhallinen ja selkeä, selittää kärsivällisesti ostajille ja myyjille talotekniset kommervenkit. Myös SUORAAn tarkastajat tuntuvat kaikki olevan asiantuntevia ja ihmisystävällisiä, niin sanottuja puhuvia tarkastajia. Asiantunteva kuntotarkastaja jättää jälkeensä myös hyvän, kattavan ja selkeän kirjallisen raportin. Turun alueelle mahtuu myös monia muita asiallisia tarkastajia, mainitsin tässä nyt kuitenkin vain ne, joita meillä on ollut tapana suositella.

Muutto on erityisen tärkeä osa asunnonvaihtoa, se on edessä niin myyjällä kuin ostajallakin. Euromuutot, en voi tarpeeksi kehua näiden kavereiden asiakaspalvelua. Aikataulut joustavat ja hinta ei paha. Kysäise tarjous Euromuutosta, varmasti hämmästyt!

Stailasimme Wanhan Eliaksen kalusteilla
Noh, suvun kämppä myyty ja se tarvisi tyhjentää? Antiikkiliike Wanha Elias hoitaa asuntojen tyhjennykset ja siivoukset harvinaisen rivakasti. Hannan ja Antin palvelu on aina miellyttävää ja tehokasta. Eliaksesta löytyy myös vaikuttava kattaus upeita, wanhoja huonekaluja, todellakin pistäytymisen arvoinen paikka Eerikinkadulla. Piristystä sisustukseen löytyy. 

Mööpeleistä päästäänkin sisustusarkkitehti Päivi Himaseen. Jos sinulla on Kohde isolla Koolla, tarvitset myös Arkkitehdin isolla Aalla, jolla on Visio isolla Veellä. Päivi hoitaa uskomattomalla ammattitaidolla isot kokonaisuudet, asiakas saa kaupan päälle myös kuplivan pläjäyksen Himasen boheemin viehättävää persoonallisuutta. Jos vaadit vain parasta, ota tämä vinkki talteen.Remonttireiskat. No niitä riittää kaiken sorttisia. Yhtä tämän firman luottoporukoista johtaa Agim Dibrani. Herra hoitaa homman kuin homman pikaisellakin aikataululla, tulee paikalle silloin kun sovitaan ja mikä parasta, jälki on aina ollut priimaa. Agimin vesselit ovat hoitaneet monen asiakkaamme rempat hienosti, ovat myös tehneet hommia monelle välittäjällemme, allekirjoittaneenkin kylppäriremppa hoitui esimerkillisesti Agimin johdolla.

Muun muassa tämän on rakentanut K. Hämäläinen

Rakennusliike K. Hämäläinen on ollut Huoneistomarkkinoiden yhteistyökumppani jo niin kauan, ettei kukaan enää edes muista mistä juttu aikoinaan lähti. Karin johdolla rakennetaan isompia kokonaisuuksia, rivitaloja ja omakotitaloja. Kokenut, iso organisaatio ei pienistä hätkähdä, vaan vie projektit loppuun asti ammattitaidolla.

Hei, vielä ne energiatodistukset! Nyt ne tarvitaan kaikissa kerrostaloyhtiöissä sekä omakotitaloissa ja rivitaloissa, jotka on rakennettu vuoden 1980 jälkeen. Vuoden 2017 heinäkuussa laki muuttuu ja todistus tarvitaan kaikissa myytävissä omakotitaloissa. Soitas Kaarinan Lämpökuvaukseen, alkaa todistusta tippua nopeasti ja edullisesti.

Lopuksi vielä linkki kotisivuillemme Yhteistyökumppanit -osioon.


Yhteistyöterveisin ja Rakennusmessuja jo innolla odotellen,

Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti