maanantai 29. elokuuta 2016

LOFT-Tehdas

Aurajoen varrelle Telakkarantaan on valmistumassa aikamoinen taideteos. Asunto Oy LOFT-Tehdas on alunperin toiminut Wärtsilän telakkarakennuksena. Nyt vanha kiinteistö on saamassa uuden ja arvoisensa elämän asuintalona. Puitteet ovat ainutlaatuiset: tehdas on rakennettu betonista ja punatiilestä, paikkana ei enempää eikä vähempää kuin Aurajoen ranta. Aluetta voisi nimittää portiksi Turkuun mereltä päin, tois puol jokkee komeilee Suomen Joutsen ja hieman kauempana Turun linna. Meri on läsnä, kaupungin syke ja palvelut löytyvät läheltä. Tehtaan sisustuksessa on pidetty mielessä kiinteistön alkujuuret. Betonirakenteita- ja tiiliseiniä on säilytetty, tyyliä on jatkettu betonilattioin sekä lasiseinin ja -kaitein. Keittiöt ja kylppärit ovat tietysti modernia ja ajatonta, toimivaa nykysuunnittelua. Alla 360-video LOFTista, toimii paremmin suoraan YouTubessa, joten voit myös klikata itsesi sinne.



Loft-asuminen tarkoittaa teollisuusrakennusten uudelleenkäyttöä asumiseen. Tässä taloyhtiössä ollaan asian ytimessä. Sisustusratkaisuissa on ymmärretty, että kaikkien maku ei ole sama. Asuntoihin on räätälöity kolme erilaista väri- ja materiaalimaailmaa: lämmin, minimalistinen ja teollinen. Lämpimissä asunnoissa lattia on vaaleaa parkettia, seinät, keittiö ja kylpyhuone vaaleaa. Minimalistinen sisustus miellyttää parhaiten modernia makua, kaikki on valkoista, lattiasta lähtien, myös tiiliseinät on maalattu valkoiseksi. Teollinen sisustus on tummanpuhuva ja rouhea. Betonilattia on musta, samoin kylppäri, keittiön välitilaan on valittu veret seisauttava punainen lasi. 

Hulppeimmat asunnot löytyvät tietysti ylimmistä kerroksista. Muutamassa asunnossa on oma kattoterassi, josta voi kaikessa rauhassa ihmetellä Aurajokimaisemia ilman häiriöitä. Hauska erikoisuus ovat parvelliset asunnot, myös yläkerrasta on kulku rappukäytävään! Näistä asunnoista pääsee siis livahtamaan ulos asuinkumppanin huomaamatta, monien mahdollisuuksien ratkaisu siis. Tässä linkki 3D-mallinnukseen, joka on tehty isoimmasta myynniossä olevasta asunnosta, todella hieno ja antaa hyvän kuvan huoneiston tunnelmasta: 3D-malli asunnosta A40


Kenelle LOFT-Tehdas on rakennettu? Loft puree parhaiten modernia ja vaivatonta asumista kaipaavalle. Palvelut ovat lähellä, mutta paikka on silti hyvin rauhallinen. Asumisen korkeaa laatua arvostavat löytävät myös taatusti Loftista sitä jotain, jota ehkä perinteisemmistä kerrostaloista puuttuu. Puitteet ovat hulppeat, arjesta tulee juhlaa. Nuoret ja trendikkäät sinkut ja pariskunnat varmaankin tehtaan löytävät helposti, mutta itse suosittelisin Loftia lämpimästi myös iäkkäämmälle väelle. Palvelut ovat lähellä, vaikka paikka on suunnattoman rauhallinen. Iltakävelylle Aurajoen rantaan. Itse kiinteistö on kaunis, rahalle saa vastinetta ja kotiin on mukava tulla. Moderni uudisrakennus on aina toimiva, valot syttyvät rappukäytävissä itsestään ja ovet ja ikkunat avautuvat vaivatta.

.
Tehtaan sisälle rakennettu sisäpiha on erityisen viehättävä, paikan viihtyvyyteen on selkeästi panostettu, täydet pisteet Haroman arkkitehdeille. Tehtaan rakennuttaja on YH-Kodit ja rakentaja on Jatke. Asuntojen myynnin hoidamme tietysti me Huoneistomarkkinat, aito ja rouhea paikallinen, kuten LOFT-Tehdaskin. Arto, Marko, Pia ja allekirjoittanut pitävät tehtaalla esittelyjä kerran viikossa, ajat löytyvät nettisivuiltamme ja tietysti Oikotieltä ja Etuovesta. Jos navigoit paikalle, osoite on Itäinen rantakatu 74, parkkipaikkoja löytyy lähistöltä. 


Laitan tähän vielä linkin, jonka takana on jokaisen asunnon yksityiskohtainen kuvaus, jokaisen tehtaan oven takaa kun löytyy ainutlaatuinen ja uniikki huoneisto: Jäljellä olevat LOFTit

Parhaiten tunnelman aistii kuitenkin paikan päällä lasi- ja betoniseinien äärellä Aurajokeamme ihaillen. Ostaminen on haluttu tehdä mahdollisimman helpoksi, siksi rakennuttaja YH-Kodit ottaa mielellään vaihdossa vastaan loftin ostajan vanhan asunnon. Rohkeasti tutustumaan, tämä on uuden ajan arvokasta asumista.


Meri Saukkoriipi
Kiinteistönvälittäjä LKV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti